Het team van Ergotherapie Alphen

denkt met u mee in mogelijkheden

Agnes Langevoort

Eigenaresse Ergotherapie Alphen

Ik ben Agnes Langevoort en ben sinds 2003 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Een aantal jaren heb ik gewerkt met volwassenen en kinderen in diverse revalidatiecentra en op mytylscholen. Ik vind ergotherapie een prachtig vak, omdat je mensen zoveel kunt bieden waardoor zij weer kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Mijn specialisaties zijn: MS, Parkinson, Sensorische Integratie therapie, COPD, NAH, chronische pijn en herstel na COVID-19. Mijn praktijk Ergotherapie Alphen biedt de cliënt kwaliteit in de directe woon- of werkomgeving.

Lissa de Gouw

Ergotherapeut

Mijn naam is Lissa de Gouw. Ik ben sinds 2018 afgestudeerd als ergotherapeut en sinds december 2020 werkzaam bij Ergotherapie Alphen. Wat ik mooi vind aan het vak ergotherapie is juist te kijken naar wat iemand nog wél kan en hem of haar van daaruit te begeleiden in zelfstandigheid en het meedoen in de maatschappij. Tijdens mijn werk merk ik dat ook met name kleine aanpassingen al van grote invloed kunnen zijn om meer uit het leven te halen, zoals minder pijn ervaren, meer energie overhouden, veilig kunnen verplaatsen thuis of zelf weer eten koken. Het is dankbaar om hier een bijdrage aan te mogen leveren!

Lissa is 1 dag in de week (op de vrijdag) werkzaam bij Ergotherapie Alphen.

Aanvulling team

Vacature

Wegens vertrek van mijn collega en door de groei van mijn praktijk ben ik per direct op zoek naar een collega Ergotherapeut. Ik heb een vacature voor een Ergotherapeut die mij kan ondersteunen voor 16 á 24 uur per week. Kijk op mijn pagina 'vacatures' voor meer informatie.

Contact

06 - 23 87 29 60
info@ergotherapiealphen.nl

Goed om te weten

Wij zijn aangesloten bij ZorgDomein.

© 2021 Ergotherapy Alphen  |  Privacyreglement